Turbo szybki deser z pulpą mango i marakują
Nie masz czasu, a chcesz zrobić wrażenie? Ten deser to prosta i efektowna propozycja. Mango, marakuja, krem kokosowy i chrupiące beziki tworzą idealną harmonię smaku. Dodaj owoce i miętę, by cieszyć się eksplozją tropikalnej świeżości!
SKŁADNIKI
- Puszka Pulpy mango Alphonso QF Quality Food
- Puszka Pulpy Marakuja QF Quality Food
- Puszka Kremu kokosowego do ubijania QF Quality Food
- gotowe beziki
- sezonowe owoce
- mięta do dekoracji
- cukier puder – wedle uznania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Dobrze schłodzony krem koksowy przełóż do miski, dodaj cukier puder i ubij na puszystą masę.
- Szklanki wyłóż naprzemiennie: pulpą mango, pokruszonymi bezikami, owocami, kremem kokosowym. Na koniec polej całość pulpą marakuja i udekoruj miętą.