Prosecco z marakują Yummy fotografia kulinarna
Odkryj nasz wyjątkowy drink z prosecco, wzbogacony o niezwykle efektowne kostki z pulpy marakui. Przygotowanie zajmuje tylko 5 minut, ale jego niezapomniany smak pozostanie z Tobą na długo. Zachwyć swoich gości tym eleganckim i orzeźwiającym napojem, który doda blasku każdej okazji. Za przepis dziękujemy yummy_fotografia_kulinarna. Sprawdź przepis krok po kroku Kliknij tutaj>
SKŁADNIKI
- 1 puszka Pulpa z marakui QF Quality Food
- 1 butelka Prosecco
- pyłek jadalnego złota
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Pulpę z marakui przelej do foremek do lodów i wstaw na kilka godzin do zamrażalnika.
2. Do kieliszka nasyp ok. pół łyżeczki jadalnego złota i zalej Prosecco. Dodaj kostki zmrożonej pulpy z marakui.