Śniadanie z komosy ryżowej z malinami i orzechami
Odkryj wyjątkową kompozycję smaku i wartości odżywczych w śniadaniu z komosy ryżowej. Połączenie lekkiej i pożywnej komosy z mleczkiem kokosowym, świeżymi malinami, borówkami i granatem to idealny sposób na rozpoczęcie dnia w zdrowym stylu. Komosa ryżowa to superfood, które dostarcza organizmowi nie tylko energii, ale również cennych składników wspomagających metabolizm. Chrupiące orzechy nerkowca dodają smaku i wartości odżywczych, a otarta skórka z limonki wprowadza delikatną nutę świeżości. Zacznij dzień od zdrowego wyboru!
SKŁADNIKI
- 1/2 opakowania Quinoi komosy ryżowej białej QF Quality Food
- 100 ml Mleczka kokosowego 5-7% House of Asia
- 50 g orzechów nerkowca
- 50 g borówek
- 50 g malin
- 50 g pestek granatu
- Otarta skórka z 1 limonki
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
- Komosę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- Ugotowaną komosę wystudź i wymieszaj z mleczkiem kokosowym. Dopraw skórką z limonki.
- Rozłóż składniki naprzemienne: komosa, owoce, komosa, orzechy. Kolejność wg uznania.